Menu

Første træningskamp for 1.holdet

image
11. februar 2024 kl. 20:48
Efter en hård sæson i Serie 2 og en meget klar nedrykning, skal vi nu prøve kræfter med serie 3
Det er med nye trænere og ledere omkring holdet. Men også med en masse nye spillere.
Fra sidste sæsons, i forvejen alt for smalle 1.holdstrup, er der forsvundet en del. Så der er kun en god håndfuld spillere tilbage med erfaring fra mere end Serie 4.
Så vi starter nærmest forfra. 
Men vi trænere ser det som en udfordring. Og heldigvis er der en masse spillere fra sidste sæsons 2.hold med potentiale, der nok skal tage handsken op. Og med en god indstilling fra alle, er der gode muligheder.
Det har vi allerede fornemmet til de få træninger vi har haft. Og håbet var også at vi ville se de rigtige takter i vores første træningskamp lørdag. Mod Seest fra Serie 2.
Og vi kan godt være tilfredse.
Vi havde, som forventet i uge 7, en masse afbud pga. ferie. Men så er der jo andre der kan få chancen, Og vi fik samlet et hold. Og alle der var med kan være tilfreds med deres indsats.
Det gode fodboldspil var der ikke meget af. 
Banemand Jesper Sørensen havde arbejdet hårdt på af få gjort banen klar efter fredagens sne. Og det lykkedes stort set af få sneen væk. Men det var en våd og sjappet bane, der var umulig at spille ordentlig fodbold på. Men så må man jo få byde ind med fight og indstilling. Og det blev der gjort.
Resultatet blev 1-1. Emil Marcher udlignede for os med en flot scoring. 
Seest så heller ikke ud til at have alle deres bedste med. Men en uafgjort mod et på papiret Serie 2 hold er OK. 
Så alt i alt en udmærket start. På en kold og våd dag på en umulig bane. 
Chef træner Brian Følle og holdleder Rikke havde sørget godt for holdet med franskbrød og kage før kampen. Og der var den rigtige indstilling af hygge og godt humør, men med evnen til at give den gas når der fløjtes op. Lad os fortsætte med det.
Desværre kom Adnan Hvrat til skade og måtte på skadestuen og syes i læben. Vi håber han er tilbage inden længe.
Dog nok ikke allerede søndag den 18. hvor vi spiller hjemme igen. Kl.15.00 mod Hospiltalets  FK. Et Serie 3 hold fra Middelfart.
Til den kamp er der en del af de spillere med, der ikke kunne spille mod Seest.  Så en mulighed for at se endnu flere spillere an. Og forhåbentlig og formentlig på en bane, hvor vi kan spille noget god fodbold.
Trænerteamet
Luk