Menu

EGIF’s lederpris 2024

image
Mads J. Hansen
29. februar 2024 kl. 06:00
Indstilling til årets lederpris 2024 i EGIF

Ved gårdagens generalforsamling for EGIF´s hovedbestyrelse, fik vi lov til at fremhæve en fantastisk person fra fodboldafdelingen, som igennem en længere årrække har ydet en stor indsats for klubben. Vi fik overrasket Gitte Schouborg og hun fik overrakt årets lederpris i EGIF regi.

Vi ønsker hermed Gitte et stort tillykke med prisen og hvor er vi glade, når det er en af vores egne som vi kan få lov til at fremhæve, på denne her måde.
Ud over en flot buket, fik hun også overrakt en flot gave (vase) og et håndskrevet kort fra Flemming Fænø. Lederprisen 2024, som er skænket af Flemming Fænø, blev på Hovedgeneralforsamlingen overrakt til Gitte af hovedformand Torben Krogh og Mads J. Hansen fra EGIF Fodbold.

Vores indstilling lyder således:

Indstilling til årets lederpris 2024 i EGIF

Vi indstiller hermed Gitte Schouborg til at modtage årets lederpris 2024.

Gitte begyndte sin involvering som frivillig leder i EGIF Fodbold tilbage i sommeren 2015, hvor hun som holdleder var med til at varetage alt det praktiske omkring årgang 2009.

Blandt de mange opgaver var planlægning af aktiviteter uden for banen såsom stævnedeltagelse, forældrekontakt, holdtilmelding m.v. og holdlederopgaver i forbindelse med kampe.

Sidenhen udviklede involveringen sig hastigt og Gitte har i fodboldafdelingen gennem årene varetaget rigtig mange opgaver såvel store som små. Hun er altid gået forrest og upåagtet opgaven og er gået til dem med frisk humør, imødekommenhed og stor energi.

Blandt de mange opgaver Gitte igennem årene har påtaget sig, kan nævnes:

Medansvarlig for Børne & Ungdoms/Aktivitetsudvalget - herunder planlægning af klubarrangementer såsom jule & sommerafslutninger.

Samtidig har hun stået som ansvarlig for at skaffe frivillige til de forskellige arrangementer såsom Sjov Lørdag, dilettant og OK Benzin, hvor hun også ofte selv har stillet op.

Desuden har Gitte gennem 6 år (fra 2017 til og med 2022) været skoleleder for DBU’s fodboldskole til glæde for både de mange børn, fodboldklubben og EIC hver sommer, som har udviklet sig fra at være en sommeraktivitet for knap 100 børn, til helt op over 190 aktive børn, som der bruger deres første uge af skolernes sommerferie i vores klub. En ufattelig bedrift, som vi virkelig er stolte over.

Gitte har ydermere været en aktiv del af fodboldafdelingens bestyrelse gennem 3 år undervejs og var den første kvinde i mange år i bestyrelsen.

Den seneste årrække har Gitte også været en stor del af arrangørkredsen for fodboldafdelingens to store stævner. Henholdsvis det indendørs EGIF Cup og det store udendørs Føtex Cup (det tidligere Fætter BR-cup). Stævnerne har gennem de seneste år gennemgået den nødvendige udvikling og er i dag med til at samle flere tusind mennesker i EIC og på EGIF’s anlæg.

Vi er ikke i tvivl om, at Gitte efter mange års frivilligt virke for blandt andre EGIF Fodbold vil være en meget værdig modtager af EGIF’s lederpris 2024.

EGIF Fodbold

Mads Jakobsen Hansen, Formand EGIF Fodbold

Luk