Klubbens førstehold skulle på en solrig søndag den 28/4 forsøge at vinde nok engang, da Trelde kom på besøg.

Vi havde vundet samtlige 4 kampe før dagens kamp, og måtte påtage os favorit værdigheden.

Vi vidste dog godt at det kunne blive en svær kamp.

Og det gjorde det også.

Vi var igen ramt af en del afbud, deriblandt flere af vores normalt store profiler som anfører Martin Mauer, Oscar Møberg, Martin Jørgensen og Mikkel Wesenberg.

Heldigvis har vi rækkens bedste og bredeste trup.

Så vi stillede stadig med et godt hold. Det hele blev dog lige stramt nok da både Anders Ole Koefoed og Mikkel Marcher måtte udgå med skader efter 1.halvleg.

Og vi må faktisk indrømme at det skyldes målmand Niklas Gisler og held, at vi kunne gå til pause med 0-0.

Trelde skabte flere gode chancer ved at spille på store stærke Morten Kroge, som så kunne sende den videre til nogle af Trelde`s hurtige folk fremme. Men som nævnt heldigvis uden at de fik scoret.

Vi havde dog et håb om at Trelde ville miste pusten i løbet af 2.halvleg, og at de spillere vi havde tilbage ville stramme op og levere den indsats og det spil der skulle til.

Det blev så også ret hurtigt 2-0. Først direkte på hjørnespark ved Talal Awad, og dernæst headede Jonas Bo Ottesen os på 2-0. Også efter et hjørnespark. Samme Jonas Bo lukkede kampen på nok et hovedstød efter et perfekt indlæg fra Daniel Jørgensen.

Og det blev så ved de 3-0. Et godt resultat for os. Især efter de chancer Trelde havde i første halvleg, og med de skader vi fik undervejs.

Kampens Spiller blev fortjent dobbelt målscorer Jonas Bo. Men der var også mange stemmer til målmand Niklas Gisler, der reddede os nogle gange i 1.halvleg.

Vi har nu max points efter 5 kampe. Og en målscore på 16-1. Og det er vi glade for.

Men det er kun nok til 2.pladsen. Øster Starup har også vundet alle 5 kampe, men med en målscore på 21-0.

Og det er faktisk på lørdag den 4/5. Kl.15.00, vi møder hinanden. Hos os.

Så det er med at komme op og se et ægte topopgør.

Forhåbentlig har vi nogle af de mange skadede og fraværende fra i dag med igen.

2024 14. april kl. 11:08
Serie 3 taber fortjent 1. holdets tredje turneringskamp i år, gik ikke som forventet. Læs mere her: