Menu

Serie 2 sluttede på 4. pladsen

Erik Paulin
07. november 2019 kl. 13:31

Det blev en rigtig fin afslutning på sæsonen for serie 2

Der var spænding på i lørdags, da klubbens serie 2 hold var et af de 4 hold som kunne ende på 6 pladsen, og dermed skulle ud i en playoffkamp for at undgå nedrykning.

Sådan gik det heldigvis ikke. Vi spillede 3-3 mod Ammitsbøl/Egtved og det point gjorde, at det blev Bredballe IF der skal ud i playoffkampen. Vi sluttede så også foran Ammitsbøl/Egtved, da vi er bedst indbyrdes.

Så en meget spændende sæson sluttede med EGIF på 4. pladsen, som er et meget tilfredsstillende resultat.

I lørdagens kamp var det et klar EGIF-hold som spillede en fin 1. halvleg. Ved pausen var holdet foran 3-1 på 2 mål af Anders Ole Koefoed Nielsen og Martin Jørgensen. Ammitsbøl/Egtved fik reduceret med en halv time igen og pressede på. Udligningen kom dog først et par minutter før slutfløjtet.

Kampens spiller blev igen Anders Ole, som fik sluttet sæsonen flot af med 5 scoringer i de sidste 3 kampe.

Når vi ser tilbage på sæsonen, så blev det som ventet en rigtig hård pulje vi var kommet i. På den baggrund er det rigtig tilfredsstillende, at vi har sikret os en ny sæson i serie 2.

Give Fremad har været suverænt det bedste hold i rækken og sikrede sig tidligt oprykning. Ifølge deres træner har de kun benyttet 15 spillere i efteråret. Det siger lidt om kontinuitet. De øvrige 7 hold har været meget jævnbyrdige, hvilket også ses af, at både playoff-pladserne om op- og nedrykning først blev afgjort i sidste runde.

Det har givet en masse spændende og tætte kampe, som helt sikkert har udviklet vores spillere. Hvis vi ikke var klar, og ikke ydede 100%, så tabte vi kampene. Det er en af de store forskelle på serie 2 og serie 3, hvor vi i foråret godt kunne vinde kampe, uden at yde vores bedste.

Vi stemmer efter hver kamp om ”kampens spiller” og her har Martin Jørgensen fået flest stemmer i efteråret. Martin har sammen med Ardit Rama været med i alle 14 kampe.

Vi føler at vi har været lidt hårdt ramt af skader, hvor flere at stamspillerne har været ude i flere kampe. Det betyder, at andre har taget over, og det er selvfølgelig meget tilfredsstillende. Vi har her i efteråret fået 3 unge spillere med i på holdet: Brian Printtans, Markus Jørgensen og Mikkel Schwabe. Det er en stor fornøjelse at se deres udvikling.

Vores defensiv har været rigtig stærk i de 14 kampe, hvor det kun er Give Fremad der er scoret færre mål hos. Det er godt gået. Vi må dog også erkende, at vi har scoret for få mål, så det er helt sikkert en af de ting vi skal kigge på til foråret. Jonas Bo Ottesen, som var skadet i flere kampe her i sidste halvdel af turneringen, scorede 7 mål og Andes Ole Koefoed Nielsen scorede 6 mål.

Vi ser frem til en ny sæson i serie 2, som sikkert bliver lige så spændende. Der er stadig masser af potentiale i drengene, som vi fra trænerside glæder os til at arbejde videre med.

Tak for opbakningen fra sidelinjen til de mange som overværer kampene.

 

2024 14. april kl. 11:08
Serie 3 taber fortjent 1. holdets tredje turneringskamp i år, gik ikke som forventet. Læs mere her:
2024
26. marts kl. 07:13 Serie 3 klar til sæson start
2024
25. marts kl. 07:17 Gå-fodbold starter op igen
2024
10. marts kl. 11:06 Vores U7 hold var til Fjordager Cup
2024
04. marts kl. 17:29 Copa 71
Luk