Mikael Busse, Carsten Kyndal og Line Skipper Marx
17. januar 2019 kl. 19:55

U10 drenge

De blå og røde striber på togt!

Søndag d. 13. januar stillede U10 med 4 hold og massiv forældreopbakning til Strib Cup. Holdene var fordelt i A, B og C rækken og leverede alle en glimrende indsats. Der blev spillet god fodbold, kæmpet på banen og heppet fra sidelinjen. Resultatmæssigt blev det en aldeles glimrende dag. Således gik 3 af 4 hold i finale. En finale blev vundet og to tabet efter golden goal. Vinderholdet blev et af vores to B hold der vandt B-slutspillet i B rækken. Et andet B-hold tabte knebent finalen i C slutspillet i B-rækken. Vores deltagende C-hold havde plads til en debutant, spillede fint og kæmpede sig til en flot 4. plads. A holdet spillede sig i finalen i A-slutspillet i A-rækken og tabte efter Golden Goal en tæt og intens kamp 3-2.

Alt i alt en dejlig fodboldweekend med glade børn, gode og tætte kampe samt god læring.

Billeder: U10Drenge01, U10Drenge02

U12 drenge

Efter at U12 drengene sammen med deres fremmødte forældre havde oplevet en utrolig spændende A-finale for U10 drengene, stod den på fodbold for de to U12 drenge hold. Efter den ”sædvanlige” sløve start fra begge hold, så spillede begge hold bedre og bedre, som stævnet skred frem. Det ente med en sejr til EGIF 2 i C-finalen efter en sejr på golden goal over Vinding. EGIF 1 tabte desværre A-finalen, men nåede ind og juble sammen med de glade drenge og forældre. En dejlig eftermiddag sluttede med en æresrunde i røg og damp i hallen, hvorefter de stolte spillere modtog pokalen med de store øre.

Stor tak skal lyde til trænere og forældre for god opbakning til spillerne.

Billeder: U12Drenge01

U13 drenge

3 ud af 3 hold i finalen

En god aften blev det, da alle tre EGIF U13 drenge spillede sig i finaler til årets Rema 1000 SIF CUP i Strib. Afsted det gik med 13 friske drenge fordelt på tre hold; to i B-rækken og et i C-rækken. Afbud pga. sygdom og en skade undervejs betød, at ingen udskiftere havde vi nok af! Trods ”lidt” øretæver i de indledende kampe, lykkedes det at få styr på spillet og fundet kampgejsten frem. Vinderen i B-slutspillet skulle afgøres mellem de rød- og blåstribede EGIF drenge, og heldigvis vandt Cheftræner ”Jorge” (EGIF 1) over hjælpetræner ”Henrik” (EGIF 2) J. I C-slutspillet blev 1. pladsen og den store pokal også landet af EGIF U13 drenge med hjælpetræner ”Lars” i spidsen. Huttelihuuut!

TAK til vores naboklub, Strib IF, for endnu et godt stævne.

Billeder: U13Drenge01, U13Drenge02, U13Drenge03