Menu

Dejlig sejr i lokal opgør mod Fredericia ff

image
Allan Pedersen
07. oktober 2019 kl. 09:28

Klubbens 2. Hold i serie 4 var lørdag på besøg i Madsby, hvor vi skulle møde ff,ernes 2. Hold. Vi skulle vinde for at bibeholde vores 2. Plads i puljen som jo giver oprykningskampe til serie 3. Vi havde på fornemmelsen at Fredericia ff ville stille med et stærkt hold, da de jo også gerne vil vinde disse lokal opgør og samtidig har de voldsomt brug for point, da de lige nu ligger under nedrykningsstregen. Vi havde ret i vores fornemmelse og de stillede på dagen med et stærkt hold med flere profiler bla. Den tidligere 1. Divisions spiller fra FC Fredericia Mathias Jacobsen.

Vi manglede til dagen lidt offensivt kapacitet, da vores normale angriber Adnan måtte hjælpe 1. Holdet, da deres store trup var løbet tør for spillere. Kort inde i kampen fik Mejer også vrøvl med knæet, så lidt forskellige ikke normale angribere måtte spille pladsen.

Vi stod i dagens kamp rigtig rigtig godt på banen. Fredericia havde det meste spil i kampen uden at spille sig til ret mange chancer og vi var hele tiden farlige i omstillingerne.

Selvom de som sagt stillede med tidligere FC Fredericia spiller Mathias Jacobsen i angrebet, så fik vi holdt ham og andre fra de store chancer. Stor ros til forsvaret og specielt Magnus Madsen fik holdt deres angriber i et jerngreb. Flot kamp Madsen.

Vores anden midterforsvarer Svensson blev ovenikøbet kampens eneste målscorer på et flot mål flugtet i mål på en virkelig god aflevering fra Jessen. Igen i denne kamp var Jessen også virkelig god på midten og kom først på bolden i stort set alle dueller.

Det vi er mest tilfredse med fra denne kamp, er at vi som hold står utrolig godt på banen og kæmper for hinanden. Dæleme en god kamp gutter.

Næste kamp er på søndag i Erritsø, hvor vi møder rækkens tophold fra Dalby. Måske nok rækkens bedste hold, men vi er også godt kørende i øjeblikket med 5 sejre i træk.

Forza EGIF

 

2024 14. april kl. 11:08
Serie 3 taber fortjent 1. holdets tredje turneringskamp i år, gik ikke som forventet. Læs mere her:
2024
26. marts kl. 07:13 Serie 3 klar til sæson start
2024
25. marts kl. 07:17 Gå-fodbold starter op igen
2024
10. marts kl. 11:06 Vores U7 hold var til Fjordager Cup
2024
04. marts kl. 17:29 Copa 71
Luk