Serie 3 taber sæson premieren

Karsten Pedersen
05. april 2024 kl. 20:52
Efter en lang vinter opstart og en masse træningskampe skulle klubbens førstehold tirsdag den 2/4 endelig i gang med turneringskampe. Og det var mod Fredericia FF.
Vi regnede med en intens og spændende kamp. Og det blev det også.

Det nærmeste uafbrudte regnvejr i døgnet op til, gjorde at kunstgræsbanen var rimelig våd. Men begge hold håndterede det udmærket, og leverede en rigtig herre fight.
Vi syntes vi i opstarten har spillet OK i perioder, men manglet den sidste fighter vilje og nærkamps styrke i træningskampene.
Det vil være urimeligt at sige det var tilfældet i dagens kamp. Der blev gået til den, og som hold er der ikke noget at skamme sig over, hvad det angår.

Til gengæld så må vi nok erkende at vi i perioder havde problemer med vores opspil. Det skal vi have kigget på og få rettet lidt taktisk. Og jo flere kampe og træninger, jo bedre bliver vores tekniske niveau sikkert også.
Det samme gælder sikkert også formen. For dagens kamp viste også, at der mangler noget før alle kan stå distancen i 90 minutter. En masse ferie, sygdom og arbejde er ikke gået ustraffet hen.

Og som kampen udviklede sig, så blev vi straffet hårdt på den konto, da vi med 2 gule kort inden for 2 minutter midt i 2.halvleg skulle spille 9 mod 11. Og det kostede. Både med en udligning med 2 mand i undertal, og senere sejrsmål til gæsterne kort efter. Vi mistede simpelthen overskuddet med de 2 gule kort. Og 1 eller måske 3 points. Det ved vi jo ikke med sikkerhed, men det var den fornemmelse vi sad med bagefter.

Vi startede ellers fint, da Grace Muganza scorede et af hans sjældne mål. På et flot langskud. FFF udlignede kort efter. Men Kasper Krogh headede flot et fint oplæg fra Hjalte Heanel i kassen til en 2-1 halvleg føring.
Men så var det, at det gik galt i 2. halvleg.

Kampens Spiller blev Jeppe Kondrup tæt forfulgt af Simon Rasmussen. Fortjent.
Mange fik stemmer, og det kan man godt tolke som at mange leverede en udmærket indsats.

Da det var sæsonens første kamp, var der som så ofte også debutanter. Og med vores situation, hvor vi jo er startet mere eller mindre forfra, var der naturligt en del af slagsen.
Nemlig : Sebastian Pihl, Tobias Hammer, Jeppe Eskildsen, Jonas Henriksen, Niels Toullec og Mikkel Makne.
Tillykke til alle.

Alt i alt var det selvfølgelig en træls oplevelse at tabe. Især efter en halvlegs føring. Og måden det skete på.
Men der var også gode ting, især på indsatsen. Så vi lader os selvfølgelig ikke slå ud af det.
Og tror selvfølgelig også på en god præstation og et godt resultat næste kamp.
Som bliver på udebane lørdag den 6/4 mod et af de mere sjældne bekendtskaber, nemlig Løjt IF.
Vi er nogle stykker, der har været i klubben i en del år, men mindes ikke lige at have mødt dem før.
Og da de ikke har været i kamp endnu, har vi ingen fornemmelse af deres stil eller niveau.