Endelig kom Erritsøs flagskib (oldboys) på græs igen

Martin Stigbjerg
20. april 2024 kl. 13:28
Kampreferat fra kampen: Erritsø GIF 6 - 2 Seven Oaks

”Endelig kom Erritsøs flagskib (oldboys) på græs igen (Erritsø 6 - 2 Seven Oaks)

Et halvt års pause uden bold var nu endeligt slut og Egif’s oldboyshold var tilbage på græsset.⚽️ Denne gang mod Seven Oaks, som de slog ret suverænt i efteråret. Dette gentog sig heldigvis igen i forårssæsonen - i hvert fald rent resultatmæssigt. Egif havde 2 debutanter i truppen, Linkajan og Søgaard. Tillykke med debuten. En flot debut af begge spillere - det koster selvfølgelig en kas’. Vinterpausen er til gengæld brugt, for en dels vedkommende med, at holde sig i form i det lokale idrætscenter og på landevejene. Fornøjelse. Formen skulle også vise sig at gøre en forskel, da vi løb Seven Oaks over ende i 2. halvleg. Derudover har vi været samlet til en opstartsfest, som Øberg stod for. Tak for initiativet og for at være tovholder. Godt der ikke kom referat på fodtennis!

Nu til kampen:

Kampbilledet i 1. halvleg forløb nogenlunde som Egif gerne ville, nemlig at de var det boldbesiddende hold, og med Seven Oaks halsende lidt efter. Egif var dog med alt for ringe kvalitet i afleveringer og dårlige beslutninger ikke særligt velspillende. Indstillingen fejlede dog ingenting. Seven Oaks var farlige en enkelt gang i 1. halvleg og dette resulterede desværre i en føring til udeholdet. Et skud udefra blev rettet af og gik i mål. 0-1. Egif havde en enkelt stor chance i 1. halvleg, desværre tilfaldt den Nicholas, der skød lige på målmanden. Vi skulle lige skydes ind.

Vi gik til pause bagud 0-1.

I pausen fik vi en opsang af trænerteamet bestående af Møller og mentaltræner Grøn. De lavede et par taktiske ændringer ved bl.a. at skifte formation - en genistreg. Det må være udslaget til at vi startede som lyn og torden i 2. halvleg. Cirka et kvarter inde i halvlegen, førte vi nu 3-1. En af Seven Oaks spillere kom konfus ud til 2. halvleg, da han troede, at hun nu var med i en håndboldkamp. Han daskede til kuglen med hænderne, og dommeren fløjtede selvfølgelig for straffe og gav en ost til håndboldspilleren. Alderspræsident Larsen scorede stensikkert til 1-1. Indskiftede Ruben viste kort efter, at han ikke har smidt sin målnæse ud. Han scorede på bedste Jon Dahl manér med en sikker inderside tæt under mål på et godt indlæg. 2-1.

Nicki Rosé lobber den efterfølgende ind til 3-1. Han ser, at målmanden står 1 meter ude og skyder den hen over ham. Flot! Også et godt indhop af Nicki. Vores bredde er virkelig god, og vores oldboys hold har den fordel i forhold til andre hold, at vi ikke nødvendigvis blivere ringere af at skifte ud - tværtimod.

Det gav lidt ro på med en komfortabel føring, men dette varede desværre kort. Seven Oaks fik en dødbold, hvor en af deres spillere headede på mål. Krogh redder og via overliggeren ryger bolden meget højt op. Egif spillerne står og nyder et eller andet på himlen, så ingen følger Seven Oaks spillerne, der nærmest står i kø for at sparke nedfaldsbolden ind. 3-2.

Egif sætter sig igen på kampen og får scoret til både 4, 5- og 6-2. Det gik ret stærkt til sidst, og skribenten Stigbjerg nåede ikke at se scoringen til 4-2, da han følte sig snydt af dommeren for en forseelse, og havde travlt med at råbe til dommeren. Dommeren dømte fordel og råbte til Stigbjerg, at vi stadig havde bolden, og 10 sekunder senere havde Søgaard scoret til 4-2. Sådan. Ros til dommeren for fordelen og jeg satser på, at angrebet var flot, assisten fænomonal og at målet var legendarisk sparket ind. Sikke et mål. God debut til Søgaard. Stigbjerg blev flået ud med cirka 5 minutter igen, og fra sidelinjen skulle han lige komme til sig selv, så de sidste mål blev heller ikke set. Det er dog sikkert, at Ruben tegnede sig for den ene af dem, og Nicholas gjorde skaden god igen for den brændte chance i 1. halvleg, og noterede sig for den anden af dem.

Slutresultatet blev altså 6-2. På papiret en sikker og velfortjent sejr. Dog var spillet ikke godt hele kampen, men fundamentet blev støbt og der er nu grobund for at tro på en endnu flot sæson. Der er mange spillere om buddet, og desværre bliver vi nok nødt til at rotere lidt, så alle kommer i aktion, men det er fedt at se så mange spillere være klar om onsdagen. Tak til dem, der gav en kasse. Vi glæder os til, at de dugfriske flasker forhåbentligt er tilbage igen på onsdag. 🍻

I næste uge skal vi en tur ud til Pjedsteds pløjemarker. Kampstart er 19.00. Vi håber igen på at se de trofaste tilskuere på lægterne. Det giver lige lidt til stemningen. - Vel mødt.”