Serie 2 vinder stort i lokal opgør

Morten Gram
19. august 2020 kl. 22:48

Klubbens bedste hold var tirsdag aften i KFUM Parken.

Vi skulle have revancheret det trælse nederlag fra fredag ude mod KIF. Og så er det jo bare altid bare ekstra godt med sejre i lokal opgør.

Vi har haft nogle tætte og svære kampe mod KFUM de sidste sæsoner. Men hjemmeholdet har været ramt af noget afgang, og har ikke fået alle spillere helt i omdrejninger endnu.

Det viste sig da også, at vi på dagen stillede med et klart bedre hold.

Vi gør det såmænd også udmærket i 1.halvleg, hvor Anders Ole og Patrick Nyborg bringer os på 2-0. Men en kombination uheld, dårlige afslutninger og godt målmandsspil af KFUM bedste mand på dagen, gjorde at 2-0 ikke var helt tilfredsstillende.

Det blev dog endnu værre, da KFUM i løbet af 10 minutter i 2.halvleg får udlignet. Fuldstændig unødvendigt. Men vi faldt voldsomt i niveau, da vi begyndte at tabe nærkampe, og ikke løb nok. Og så spillede vi i perioder med for mange tidlige lange bolde, så vi ikke fik nok med i spillet.

De 10 dårlige minutter blev heldigvis ændret igen. Og først bringer Patrick os på 3-2, Jonas Bo Ottesen på 4-2 inden Patrick lukker målfesten til 5-2.

Så trods frustrationer undervejs over at vi var ved at smide points mod en på dagen dårligere modstander, endte det alligevel godt. Og 5-2 over KFUM skal man altid glæde sig over.

3-måls skytten Patrick Nyborg blev kampens Spiller. I tæt opløb med Kevin Printtans, der vandt utallige bolde, som KFUM sparkede til dueller mod vores forsvar.

Vi har nu 6 points for 3 kampe. Det er godkendt.

Lad os prøve at følge det op med en sejr over Ammitsbøl på lørdag. Hjemme kl.15.00. Det bliver dog meget sværere end mod KFUM. Mod et yngre og mere teknisk og løbestart hold.