Serie 2 vinder for lille sejr efter flot kamp

13. september 2020 kl. 21:27

Lørdag den 12/9 var klubbens førstehold i Gauerslund.

Hjemmeholdet lå i bunden med kun 3 points. Men har efter en dårlig sæson start spillet sig op, og er ikke et hold, man bare lige slår.

Vi selv har jo været meget svingende i vores præstationer. Indtil videre en god og dårlig kamp i hver anden kamp. Og da vi var dårlige i sidste kamp, burde vi jo i følge den logik så spile godt mod Gauerslund.

Og det gjorde vi også.

Trods en pludselig voldsom modvind med regn lige op til kampstart spilede vi i første halvleg noget af det bedste meget længe. Der var en god attitude, masser af gode løb i gode løbebaner, man tog ved i nærkampe og boldomgangen var god. Og bagude afværgede centerforsvaret med Martin Mauer og Kevin Printtans sammen med målmand Frederik Jochumsen de få kontra muligheder Gauerslund forsøgte at sætte op.

Alt i alt en næsten perfekt 1.halvleg.

Men også kun NÆSTEN. Fordi vi skal jo score. Og det lykkedes trods en masse store muligheder ikke.

Så vi måtte nøjes med 0-0 ved pausen.

Stefan Printtans bragte os så foran midt i 2.halvleg. Og vi havde igen en del kæmpe muligheder for at lukke kampen. Men det skete bare ikke.

Og så sker der jo nogen gange det, at hvis det bedste hold ikke lukker kampen, så risikerer man at smide det hele. Og det var tæt på. Hjemmeholdet får i de sidste minutter en del indlæg og hjørnespark. Og der opstår nogle situationer hvor vi var heldige, og hvor Jochum viser hvorfor det er ham, der har handsker på.

Og vi ender så med en 1-0 sejr. En alt for lille sejr ovenpå en god kamp. Som endda helt vanvittigt kunne have endt med point tab.

Kampens Spiller blev Grace Muganza, som fightede og spillede en stor kamp på midtbane.

Men rigtig mange spillede en virkelig god kamp. Der var bare lige det med de manglende mål....

Dem må vi se at finde frem i næste kamp. Hvor vi skal til Bredballe. Nok en meget svær og vigtig kamp. Der er faktisk ikke rigtig andet i den her pulje.