Menu

Sæson starten nærmer sig for Serie 2

image
03. august 2020 kl. 21:50

Klubbens førstehold har været i gang med opstarten til efterår sæsonen i nogle uger. Det vil være forkert at sige, det har været perfekt. Dertil har vi haft for mange på arbejde, ferie osv i de få uger, vi har været i gang. Vi kan dog trøste os med, at det nok er det samme for vores modstandere.

 

Vi havde dog en fin træningskamp lørdag den 1/8 hjemme mod Christiansfeld, fra den sønderjyske Serie 2 kreds. Resultatet 0-0 var lidt skuffende, da vi havde de fleste og største chancer. Men selve præstationen var i orden. Og man kan håbe og tro på at den manglende skarphed når at komme inden turnerings premieren. Hjemme mod Bredballe lørdag den 8/8. Kl.15.00.

 

Inden da har vi heldigvis en god mulighed for at blive testet og skærpet, når vi på tirsdag den 4/8 afholder Mini Cup. Som er en 4-holds turnering hvor man spiller alle mod alle i kampe a 30 minutter. Et meget intenst koncept. Især da det er gode modstandere der er med i år.

Nemlig Bramdrupdam og Seest fra Serie 1, og lokal rivalerne fra KFUM. Som vi jo er i pulje med i Serie 2.

Så kig op og se nogle spændende kampe.

Det foregår på Stadion og bane 2. Med start kl.19.00

 

Som altid er der noget udskiftning i truppen til en ny sæson.

Desværre må vi sige farvel til Emil Laursen, Frederik Qvist og Casper Deleuran, som alle skal udenbys for at studere. Det er 3 meget gode spillere, så selvfølgelig er det træls. Men sådan er vilkårene. For os og for alle andre hold udenfor de store byer.

Men vi har været forberedt på det, så det kommer ikke som en overraskelse. Og vi har stadig en stor og konkurrence dygtig trup.

Især efter et par gode tilgange.

Klublegende og kamp rekordholder Jimmi Pedersen er tilbage. Han har været i Trelde nogle år og spillet på et lukket hold. Det er nu lukket ned igen. Og heldigvis er Jimmi ikke klar til pension endnu. Og trods hans 48 (!) år er der mere i ham endnu.

Derudover har vi fået spændende tilgang i Patrick Nyborg. Som senest har spillet Odense Chang. Her var han topscorer på holdet, som lå i toppen af Serie 1.

Han ligner en god offensiv forstærkning for os.

 

Som alle ved er der desværre også sket noget på træner fronten.

Erik Paulin døde jo helt tragisk og uvirkeligt i starten af Juni. Det er på alle måder virkeligt sørgeligt. Vi skal huske at mindes ham med gode minder i hverdagen fremover.

Ansvaret for holdet vil fremover ligge hos Morten Gram, Jesper Thrane og Jesper Sørensen.

Luk