Menu

Ungdoms afslutning 2019

image
Mads J. Hansen
24. juni 2019 kl. 21:46

EGIF fodbold afholdte mandag aften, deres årlige store ungdoms afslutning. Det foregik i ungdoms rækkerne fra U9 til og med U16. Intet mindre end 370 spillere, forældre, søskende og trænere havde tilmeldt sig arrangementet på forhånd. Så der var også dømt ilddåb for Erritsø Idrætscenters nye cafeteria bestyrer Sanne Falkenby. Med 370 spisene mennesker, skal alt jo klappe, for at ingen får en dårlig oplevelse og kold mad. Men selv det, formåede hun også. Hun præsenterede også lige menuen og så kunne folk gå i gang med at spise. Det var også tiltrængt, efter at de havde været ude og spille fodbold forinden.

Men vi skruer lige tiden tilbage en times tid. For for at komme så langt, så kræver det jo også at borde og stole var klar og der var dækket op. Den opgave havde fodbold klubben uddelt til nogle af de frivillige, som klubben er så heldige at have. De mødte ind før at alle spillerne skulle mødes på banerne og dyste i kamp på tværs af alder, årgange og køn. Forældre i denne klub er nogle ganske særlige nemlig. 1-2-3 og så var der dækket op til så mange spisende. 

Spillerne startede kl. 16.45 med kampene på banerne. Den mandag stod det udelukkende på fællesskab og hygge. Så hvem der vandt, på de forskellige hold, behøver vi ikke at nævne, for det var der slet ikke fokus på.

Derefter spisning i EIC, hvor hallens cafeteria havde sørget for lækker mad til os. Efter maden var indtaget overtog vores altid friske Jesper Wagner ordet og som en født dirigent - Vel nærmere Erritsøs svar på "sprechstallmeister", styrede hans aftens gang. Dog startede han lige med at give ordet til Kasten Pedersen, fra bestyrelsen som der kom og fortalte om årets skrabelodder, som der i år var sammenstyret med de danske hospitals klovne. Så både de fik nogle penge ud af det og ligeledes EGIF Fodbold afdeling. Karsten nævnte også de 3 bedst sælgende spillere i år og de fik overrakt en præmie hver.

Jesper gik derefter i gang med årets store kåringer. På hvert hold skulle der findes årets fighter og på hver årgang skulle der findes årets kammerat. Han startede med de yngste hold og for hver eneste spillere der blev råbt op, klappede hele hallen med. Således fik alle overrakt deres pokaler. Til sidst blev alle samlet og der blev taget et gruppe foto af dem. 

Så var der yderlig en kåring og denne her gang var det årets ungtræner i klubben og årets træner i klubben. For at komme i betragtning til årets ungdomstræner, skal man være under 25 år. Den pris gik i år til Asger Fisker Jensen for hans store arbejde som hjælpetræner på U12 holdet, mens årets træner gik til den hårdt arbejdene Mikael Busse. 

Bagefter var der lige et par stykker mere, der skulle fremhæves. Rosen gik til de hårdt arbejdene damer: Gitte Schouborg og Sofie Prahl Østergard, for at have stablet arrangementet på benene.

Lige så hurtigt som bordene blev stillet op, lige så hurtigt blev det hele pakket væk igen. Hvilken opbakning. Den ros skal alle de frivillige i Erritsø GIFs fodbold afdeling altså have. De er guld værd.

 

Luk