24. september 2019 kl. 21:55

Søndag den 22. skulle klubbens førstehold til Vejle for at møde Vejle Boldklub.
Og det er jo storklubbens bedste amatør hold.
Det var første kamp i retur runden.
Begge hold havde 10 points for de første 7 kampe. Vi vandt det første opgør hos os 2-1 i en kamp, hvor VB havde bolden mest og viste sig meget løbestærke og teknisk gode.

Det samme kamp billed var vi forberedt på kunne vise sig igen.
Og det var også hvad der skete. I det meste af kampen var VB i bold besiddelse. Men som i den første kamp uden at have ret mange store chancer.
Vi kom tidligt foran ved Martin Jørgensen, som resolut sparkede en retur bold efter et hjørnespark i nettet.
Og starten af kampen var også meget jævnbyrdig. Men som nævnt så overtog VB mere og mere.
Noget af forklaringen var da også at vi kun var af sted med 13 mand.
Vi har ellers 20 markspillere i truppen. Men med 6 skader og 2 afbud blev det inkl Frederik Jochumsen på mål 13 i alt.
Det kan også tit være nok.
Men vores topscorer Jonas Bo måtte udgå i pausen med svimmelhed og midt i 2.halvleg måtte Talal ud med en skade.
Så der var en del der måtte pine sig igennem resten af kampen.
Så det gjorde de.
Og med en rigtig god vilje og fight fik vi en 1-0 sejr og de 3 point med hjem.

Jochumsen i målet havde som sagt ikke en masse store redninger, men tog sig sikkert af hvad der kom. Og blev valgt til Kampens Spiller.
På en dag hvor alle bestemt kan være deres indsats bekendt var der også mange fortjente stemmer til Martin Jørgensen og brødrene Printtans, Kevin og Brian.

Vejle var som sagt mest på bolden og mere løbestærke. Men vores hold viste at fight og vilje også betyder meget.
Og dem der påstår at VB igen kun var banens næstmest sympatiske hold, kommer ikke til at høre mig protestere over den påstand....

Vi har nu 13 points for de 8 første kampe.
Og det er udmærket. 2 points op til 2.pladsen.
Men reelt også kun 3 points fra en nedrykning plads.
Så der er stadig alt på spil. I en række hvor man intet får foræret. Og det skal vi da heller ikke have.
Vi skal nok selv tage det...

Og næste gang må meget gerne være i en rigtig 6-points kamp, når vi tirsdag den 1/10 kl.20.15 tager imod Hover på kunstgræs banen. Vinderen af den kamp har gode kort på hånden i kampen mod nedrykning spøgelset.

Mød op og støt holdet.
Og snyd ikke jer selv for et brag af en kamp.

2024 14. april kl. 11:08
Serie 3 taber fortjent 1. holdets tredje turneringskamp i år, gik ikke som forventet. Læs mere her: