Serie 2 på 2.pladsen efter 3.sejr i træk

Morten Gram
02. oktober 2019 kl. 16:41

Tirsdag aften tog klubbens førstehold imod Hover i en kamp der kunne betyde at vi kunne tage et skridt væk fra bundstriden. Og med en sejr endda komme på 2.pladsen.

Gæsterne er trods deres placering i bunden med kun 7 points, med en udsat kamp tilgode, ikke et dårligt hold. Og vi tabte også 1-0 I det første opgør hos dem.
Den kamp var vi dog slet ikke tilfredse med. Vi blev primært overmatchet på fight og indstilling.
Vi er dog inde i en god udvikling, hvad angår hårdt arbejde, løbe villighed og nærkamps parathed.
Vi var dog lidt på hælene i starten af kampen, hvor Hover med en direkte og aggressiv spillestil pressede os. Og målmand Frederik Jochumsen måtte vise at han godt kan stå på mål...
Men det kom vi igennem og begyndte at komme til chancer.
På en af disse bragte Anders Ole Koefoed os foran efter en god aflevering fra Ardit Rama. Og den føring gik vi til pausen med.

I 2.halvleg scorede Mikkel Schwabe til 2-0 efter flot oplæg af Adnan Hrvat, og Stefan Printtans lukkede kampen 10 minutter før tid med et elegant mål til 3-0.

På en aften hvor det var en fornøjelse at se holdet levere en på alle måder fremragende kamp, var der kun gode præsentationer.
Hvilket også kunne ses i afstemningen, hvor 12 af de 13 mand der spillede kampen fik stemmer.
Flest fik midtbane krigeren Martin Jørgensen, som er i gang med en rigtig flot sæson. Nummer 2 blev vores unge back Brian Printtans, som også er blandt de bedste næsten hver kamp.

Noget af det mest opløftende ved kampen, udover at det var 3.sejr i træk og uden mål scoret mod os, er at vi leverer så godt uden en stor håndfuld af normale stamspillere. Igår var bl.a Jonas Bo Ottesen, Emil Laursen, Mikkel Marcher, Frederik Qvist og Grace Muganza fraværende. Dem der kender vores hold, ved at det normalt er markante spillere.
Men vi har en bred trup, og har håbet og troet på at vi har spillere, der var lige på vippen til at give os det vi har manglet offensivt.
Og igår viste Anders Ole, Mikkel Schwabe og Stefan Printtans at vi ikke tog fejl.
Derudover viste Adnan Hrvat, der normalt spiller på 2.holdet, sig flot frem.

Vi har nu 16 points for 9 kampe. Hvilket er glimrende. Dog stadig ikke nok til at være sikret mod nedrykning. Det kræver mindst 3 points mere.

Men det er som nævnt nok til at ligge på 2.pladsen lige nu. Efter suveræne Give.
1 points foran KFUM.
Og netop naboerne er vores næste modstander.
Så hvis man vil se et lokal brag og top opgør, skal man tage i KFUM parken lørdag kl 13.30.

Det bliver garanteret både underholdende, vildt og spændende.

2024 14. april kl. 11:08
Serie 3 taber fortjent 1. holdets tredje turneringskamp i år, gik ikke som forventet. Læs mere her: