Serie 3 vinder efter en flot kamp.

Morten Gram
08. september 2017 kl. 13:35

Klubbens bedste hold havde efter 2 flotte sejre over FFF og Fa. KFUM leveret en skuffende præstation ude mod Juelsminde i søndags. Vi fik godt nok 2-2 og førte endda indtil 91.minut, hvor et forkert dømt straffespark kostede os 2 point. Men det var mest vores sløje præstation, der fyldte mest.

Så vi skulle hurtigst muligt "op på hesten igen" tirsdag aften, da vi tog imod Skibet.
Og det må man sige vi kom.

Vi havde igen gjort brug af vores brede trup, og skiftet lidt ud.
Det var nu ikke kun de nye, der var med, der gjorde den eneste forskel.
For første gang i denne sæson fik vi ikke kun et resultat primært på fight og skarphed.
Denne gang var vi spillemæssigt også bedre end modstanderen.
Hele holdet bidrog til en rigtig flot kamp, hvor vi meget fortjent fik en sejr på 3-0. Og det kunne endda være blevet endnu større.

En storspillende og altid hårdt fightende Emil Laursen bragte os foran kort før pausen på et vanvittigt flot langskudsmål.
Midt i 2.halvleg lagde han op til Jonas Bo Ottesens mål til 2-0.
Kampens bedste spiller Lasse Føns kronede en suveræn kamp på den defensive midtbane med et hovedstøds mål efter hjørnespark 10 min før tid.

Efter 4 kampe, og 3 af dem uden scoring mod os, står vi nu med 10 point. Og ligger nu nummer 2.
Det havde vi ikke turde håbe på for knap en måned siden, da vi skulle starte helt forfra med at samle et næsten helt nyt 1.hold.

Næste kamp bliver vi så testet for alvor, når vi skal møde Hover.
Rækkens oprykningsfavoritter og tophold med max point.