Morten Gram
10. september 2016 kl. 22:21

Serie 2 vandt endelig.

Klubbens bedste hold har haft en dårlig start på sæsonen.

De 6 første kampe havde kun givet 2 point. I nogle af kampene burde vi have haft meget mere ud af det, men i de 2 sidste før vores kamp i Gauerslund torsdag den 8/9, havde vi tabt klart.

Så det kunne godt ligne starten på en krise.

Men som flere gange før de sidste sæsoner rejste holdet sig, da det så skidt ud.

For vi vandt en fortjent men alt for lille 1-0 sejr i den vigtige udekamp i Gauerslund.

Vi spillede en rigtig god 1.halvleg, hvor vi pga godt spil, fight, stort løbepensum og suverænt forsvarsspil nærmest vadede i chancer, mens Gauerslund ikke havde noget der mindede om en chance.

Men som i flere kampe den her sæson manglede vi held/marginaler og lidt coolness og kvalitet i afslutningerne. Så vi kom kun til pausen med en alt for lille 1-0 føring. På et flot mål af Lasse Føns.

2.halvleg blev mere lige, og vi endte med en nervøs afslutning. Især fordi dommeren helt uforståeligt fandt grund til 6 minutters tillægstid. "Bare fordi jeg kan", som han forklarede bagefter...

Nå, men vi var selvfølgelig rigtig glade for sejren. Og ligeså meget for præstationen i 1.halvleg.

Mere af den slags, krydret med lidt mere effektivitet, så ligger der mange flere sejre til os i resten af sæsonen. Gerne lørdag den 17/9 hvor vi spille ude mod Tørring.

I en kamp hvor alle bare levererede varen, også de ind-skiftede spillere, blev målscorer Lasse Føns valgt til kampens spiller. Men også Lasse Grøn, Stefan Printtans, Jimmi Pedersen og Frederik Kristiansen fortjener at blive nævnt for en ekstraordinær god kamp. Så hermed gjort.

2024 14. april kl. 11:08
Serie 3 taber fortjent 1. holdets tredje turneringskamp i år, gik ikke som forventet. Læs mere her: